BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

Lene Molvær

Lene er en voksen dame ned mye livserfaring og positivitet. På fritida er det ofte fjellturer som står på menyen, alt fra små rolige turer til mer heftige topper, sommer som vinter. Har nok blitt litt mer pysete på bratte topper med ski på bena med åra. Så gikk derfor til innkjøp av truger. Det er viktig å tilpasse seg der man er i livet. Sykling er også en ting som foretrekkes, synes det er en flott måte å bevege seg på i lag med både andre mennesker og alene.

Ellers så er gruppetimer av alle varianter noe hun liker veldig godt. Å være aktiv sammen med andre mennesker gir mye glede. Det sosiale aspektet av fysisk aktivitet er viktig, men en når hun skal «tømme hode» går hun helst en fjelltur i eget selskap.

Fysisk aktivitet gjør Lene glad, det holder henne i form og hun ønsker å kunne møte det livet byr på med best mulig utgangspunkt. Fysisk aktivitet er viktig for å møte livets utfordringer.Lene ønsker å bidra til at andre også opplever mestring og treningsglede, når hun starter opp som aktivitetsleder høsten 2018.

«Livsnyteren Bjørnen Baloo i Jungelboken inspirerer meg, han sier: – Det første du må lære er å være der du er, og ikke der hvor du i grunnen ikke er».

Annki Olsen

Annki er en positiv og engasjert instruktør som brenner for fysisk aktivitet. Hun har allsidig trenerutdanning, en lang og bred erfaring som instruktør og personlig trener. Hun har jobbet som instruktør for Bedriftsidretten siden april 2017.

Annki liker å ha en uhøytidelig atmosfære, gir av selv og er 100% tilstede for at du skal få det beste ut av din trening. Hun ønsker samtidig gi deg positive opplevelser for at du skal ha lyst til å komme tilbake og trene mer. Hun gir deg mestringsfølelse, samtidig som du får noe mer og jobbe mot for at du skal komme ut av komfortsonen og bli ditt beste deg. Energi og treningsglede, hånd i hånd.

Annki`s motto er: «Hvorfor være negativ når man kan være positiv».

Liv Roald

Liv er en blid og sprudlende dame fra Ålesund, som liker å være i fysisk aktivitet både innendørs og ute i naturen. Hun bestiger gjerne er fjelltopp eller to, og har et stort engasjement for å få folk i fysisk aktivitet og for å bedre folkehelsen. Liv har jobbet som instruktør for bedriftsidretten siden vinteren 2015.

Liv blir glad for å se at hun kan inspirere andre til å være fysisk aktive, å se at andre har glede av å trene og ta vare på egen helse. Godt humør, mild veiledning og litt pushing, er viktige faktorer i jobben hun utøver.

«Aktivitet gir meg overskudd i hverdagen og er viktig for min egen helse. Jeg bidrar gjerne til å skape et «Sprekere Norge»

Lise Hoff Bjørge

Lise er en sprudlende dame fra Ellingsøy, som har jobbet som aktivitetsleder for bedriftsidretten siden 2018.

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.

Levert avIdrettenOnline